Diensten

Aankoopbegeleiding

U mag blijven dromen over de prachtige kanten van de woning, terwijl uw aankoopmakelaar zich ontfermt over financiële, bouwkundige en juridische vraagstukken en de benodigde inspecties uitvoert om tot een goede prijs te komen.

Bent u op zoek naar uw droomwoning, maar zoekt u de garantie op een goede koop? Dan is het verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen. Een aankoopmakelaar zal zijn emotie opzij kunnen zetten en zich niet blindstaren op die prachtige designkeuken of luxe badkamer. En dat komt goed van pas bij de onderhandelingen.

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

Een verkopend makelaar treedt op in het belang van de verkoper en probeert uiteraard een zo optimaal mogelijk resultaat voor zijn verkoper te behalen. Wanneer u een aankoopmakelaar inschakelt, behartigt die uw belangen en kan er een aankoop gerealiseerd worden onder de beste voorwaarden en voor de laagst mogelijke beste koopsom. 

Onze diensten als aankoopmakelaar

Met uw eigen aankoopmakelaar staat u als koper een stuk sterker in de huidige marktsituatie. Scheggetman Makelaardij kan u vakkundig begeleiden tijdens het gehele proces tot u de sleutel van uw droomwoning overhandigd krijgt. 

Onze diensten als aankoopmakelaar bestaan uit de volgende werkzaamheden:

  • Samen met u naar een geschikte woning zoeken
  • Begeleiden van bezichtigingen
  • Bepalen van de woningwaarde
  • Onderzoek doen naar de woning, bijvoorbeeld naar juridische beperkingen, gebreken en de bouwkundige staat laten bepalen.
  • Onderhandelen over de prijs
  • Nakijken van de koopovereenkomst
  • Inspectie van de woning
  • Begeleiden van de eigendomsoverdracht bij de notaris

Naast een volledige aankoopbegeleiding is een tussenvorm uiteraard ook mogelijk. U zult dan zelf een deel doen, bijvoorbeeld de bezichtigingen, en u besteedt een deel uit aan Scheggetman Makelaardij als aankoopmakelaar, denk hierbij aan het bepalen van de woningwaarde en het onderhandelen.

Ik zoek een aankoopbegeleider

Wij staan voor u klaar als ondersteuning bij het aankopen van uw woning. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens

Wilt u meer informatie of de mogelijkheden voor u bespreken? Neem dan contact op met Carla via:

Scheggetman Makelaardij

Recente activiteit

Hieronder ziet u wat wij zoal doen. Dit is slechts een klein overzicht van onze activiteiten. Op zoek naar meer woningen in de regio? Bekijk dan hier ons volledige aanbod.

Laan van Meedervoort 549A

Den Haag

Van der Capellenstraat 16​

Den Haag

Duinrellweg 2

Wassenaar

Waarom Scheggetman Makelaardij?

Voor al uw wensen omtrent uw huidige of de zoektocht naar een toekomstige woning, kunt u terecht bij Scheggetman Makelaardij. Enkele van onze voordelen opgesomd:

Wij staan voor u klaar!

Kunnen wij u helpen met de verkoop van uw woning of met de zoektocht naar uw ideale huis? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of een gratis waardebepaling.