Diensten

Woning verkopen

Uw woning verkopen is een grote stap. U neemt afscheid van het huis waar uw u mooie herinneringen heeft gemaakt en misschien ook wel minder mooie herinneringen. Hoe dan ook, de verkoop van uw woning is een emotionele aangelegenheid. Uw huis is voor u van onschatbare waarde en u wilt het aan de juiste kandidaat verkopen. Scheggetman Makelaardij helpt u hier graag bij.

Plannen om uw huis te verkopen

De eerste stap is het bezoeken van uw woning om de stand van zaken door te nemen. Op basis van uw ideeën kunnen wij een gedegen advies geven. Als makelaar ben ik er voor u om uw wensen zo goed mogelijk uit te voeren en de beste prijs voor u te realiseren. Dit is mogelijk doordat de emotionele betrokkenheid van een ervaren professional anders is dan die van de eigenaar. 

U mag van ons verwachten dat we pro-actief zijn, deskundigheid tonen en elke stap zorgvuldig uitvoeren. Tevens zal uw woning zo mooi mogelijk online gepresenteerd worden met een professionele fotoreportage, tekst, plattegronden en brochure.

Ik wil mijn woning verkopen

Graag zou ik u beter willen leren kennen zodat ik u een goed advies kan geven. Hiervoor plan ik graag een vrijblijvende gesprek in. U kunt contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens

Wilt u meer informatie of de mogelijkheden voor u bespreken? Neem dan contact op met Carla via:

Scheggetman Makelaardij

Recent aanbod

Wij denken dat deze woningen wat voor u zijn. Dit is slechts een klein overzicht van ons aanbod. Op zoek naar meer woningen in de regio? Bekijk dan hier ons volledige aanbod.

Duinrellweg 2

Wassenaar

Admiraal Helfrichlaan 1

Wassenaar

Van Duivenvoordelaan 14​​

Wassenaar

Waarom Scheggetman Makelaardij?

Voor al uw wensen omtrent uw huidige of de zoektocht naar een toekomstige woning, kunt u terecht bij Scheggetman Makelaardij. Enkele van onze voordelen opgesomd:

Wij staan voor u klaar!

Kunnen wij u helpen met de verkoop van uw woning of met de zoektocht naar uw ideale huis? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of een gratis waardebepaling.