Over ons

Scheggetman Makelaardij

Wij beslissen samen met u wat er nodig is en bekijken daarna welke soort dienstverlening er bij u past. Volledige begeleiding of gedeeltelijk, het kan allemaal!

Over Scheggetman Makelaardij

Scheggetman Makelaardij is ontstaan uit de gedrevenheid en passie voor woningen van Carla Scheggetman. Carla is geboren in ’s-Gravenhage en op jonge leeftijd naar Wassenaar verhuisd. Hierdoor kent ze het ‘Wassenaarse’ en de omliggende plaatsen als geen ander.

Carla heeft ruim acht jaar bij een gerenommeerd makelaarskantoor in Wassenaar mogen werken, waarvan zes jaar in de binnendienst en twee jaar in de buitendienst. Ze heeft hier de kneepjes van het vak geleerd en in de tussentijd alle benodigde diploma’s behaald om het vak van modern makelaar uit te kunnen voeren.

Het thuisgevoel

Met Scheggetman Makelaardij zet Carla zich in om voor iedereen een thuis te verzorgen. Het ondersteunen van klanten en het voorzien van de juiste informatie is haar belangrijkste taak. Het is per slot van rekening niet zomaar iets, een eigen huis aanschaffen. Een huis is iets heel persoonlijks. Zodra je een woning binnenstapt moet je meteen al een goed gevoel hebben: hier voel ik me thuis! 

Maar het draait niet alleen om gevoel, het gaat ook om uw toekomst en uw investering. Het is daarom belangrijk dat u goed geadviseerd en begeleid wordt. Of u nu een woning gaat verkopen, aankopen, verhuren of laat beheren.

De mogelijkheden

Door een combinatie van gedrevenheid en deskundigheid kan Carla iedere woning zien als haar eigen en er vol voor gaan. We beslissen samen wat er nodig is en bekijken daarna welke soort dienstverlening er bij u past. Volledige begeleiding of gedeeltelijk, het kan allemaal! Wilt u meer informatie of de mogelijkheden voor u bespreken? Neem dan contact op met Carla.

Scheggetman Makelaardij

Scheggetman Makelaardij is aangesloten bij VBO, vereniging van makelaars en taxateurs. Een actieve brancheorganisatie met ruim 1.200 betrokken ondernemers. Om lid te zijn van VBO, moet je als makelaar in het bezit zijn van de juiste papieren, je kennis permanent op peil houden en uiteraard gecertificeerd zijn. Dankzij meerdere kennisbijeenkomsten in het jaar en verplichte Permanente Educatie blijven we up-to-date van de vastgoed- en woningmarkt. Zodat we onze klanten de kwaliteit en dienstverlening kunnen bieden die zij verwachten. VBO leden beschikken over een database met historische en actuele woninginformatie. Deze informatie zorgt ervoor dat een VBO-makelaar u van goed advies kan voorzien, deze kan onderbouwen en sterker staat in de onderhandeling.

U kunt ervan uitgaan dat uw VBO-makelaar deskundig is en zich als een goed opdrachtnemer gedraagt. Denk hierbij aan het opmaken van een correcte verkoopadvertentie, het ontvangen van potentiële kopers of huurders, het voeren van gedegen onderhandelingen en het wijzen op bepaalde risico’s. Heeft u onverhoopt toch een klacht of is er een geschil ontstaan tussen u en uw makelaar/taxateur? Dan kunt u terecht bij de onafhankelijke Geschillencommissie Makelaardij (SGC) en het onafhankelijk Tuchtcollege Makelaardij Nederland (TMCNL). Daarnaast zijn VBO-leden verplicht om zich te verzekeren tegen schade door beroepsfouten. Dit is ook in uw belang.

Meer weten over VBO? Ga naar www.vbomakelaar.nl